Weekend bereikbaarheid

Ook bereikbaar zijn in het weekend?

In het weekend genieten van de welverdiende rust? Kies voor ons weekend bereikbaarheidspakket, uw telefoon beantwoord van vrijdag t/m zondag!

Voor iedere vraag die u heeft bieden wij een passend pakket. Daarnaast werken wij ook met abonnementen. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Ongeacht het pakket dat u kiest, wij zetten uw wensen om in een protocol met gepaste acties. Op deze manier worden uw medewerkers alleen ingeschakeld als het nodig is, telefonisch of per e-mail. In een aantal gevallen kan een melding wachten tot de volgende dag. Naar aanleiding van uw wensen wordt er daarna de juiste actie ondernomen.  

 

Wilt u in het weekend genieten van uw welverdiende rust? Maak gebruik van ons weekend bereikbaarheidspakket. Uw telefoon wordt beantwoord van vrijdag 17:00 uur tot maandag 08:00 uur. Deze dienst is ook van toepassing op nationale en christelijk erkende feestdagen. 

Heeft u vragen over een pakket of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij betekenen graag iets voor u!