Johnson Controls neemt EuroPAC over

DE ACQUISITIE ZAL JOHNSON CONTROLES IN STAAT STELLEN ZIJN BEREIK TE VERGROTEN OP HET GEBIED VAN MONITORING EN TELEFOONDIENSTEN IN DE BENELUX.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 23 juli 2020 
Johnson Controls, een wereldwijde leider in slimme bouwtechnologie en -oplossingen, kondigde vandaag aan dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van EuroPAC Alarmcentrale en EuroPAC Telefooncentrale bedrijven. EuroPAC is gevestigd in Nederland en is actief in de Benelux.

De acquisitie zal de positie van het bedrijf in de residentiële en commerciële monitoringsindustrie in de Benelux versterken door het aanbod uit te breiden met trackingdiensten en callcenterdiensten voor derden terwijl de dienstverlening Video as a Service (VaaS) worden geïntensiveerd.

"EuroPAC biedt een waardevolle aanvulling op onze monitoringdiensten die helpen om de eigendommen van onze klanten veilig en beveiligd te houden", zegt Daniela Pandrea, general manager, Building Technologies and Solutions, Benelux en Noorwegen bij Johnson Controls.

"Dit is een enerverende stap voor ons," zei Will Spoor, managing director, EuroPAC. "Met toegang tot de middelen van Johnson Controls blijft EuroPAC meer nieuwe en innovatieve diensten op de markt brengen."

Johnson Controls heeft meer dan 40 jaar expertise op het gebied van alarmmonitoring in de Benelux en is al 130 jaar de drijvende kracht achter de innovatie in de gebouwensector. De Private Alarm Centers van Johnson Controls zijn erkend door het Ministerie van Justitie en leveren diensten op het gebied van elektronische alarmering, video-observatie & -bewaking en alarmeringsopvolging.

EuroPAC heeft meer dan veertig mensen in dienst in een ultramodern bewakingscentrum in Oss, Nederland, waar zij 24/7 bewakings- en telefoondiensten leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. EuroPAC, dat een uitgebreid partner- en alarminstallateursnetwerk heeft, blijft onder een eigen identiteit en merknaam opereren en wordt geleid door hun General Manager Will Spoor.

Voor meer informatie over Johnson Controls gaat u naar: https://www.johnsoncontrols.com

Media contact:

Akaash Roktoe
Director Strategy, Business Development and Marketing – Benelux & Nordics
Tel. +31 88 260 26 00  Mobiel +31 6 14 67 85 52
akaash.roktoe@jci.com
Johnson Controls
Vlierbaan 6-12 LR Capelle aan den IJssel
Nederland

Over Johnson Controls 
Bij Johnson Controls kunnen we de omgeving waarin mensen wonen, werken, leren en spelen, transformeren.  
Van het optimaliseren van de performance van gebouwen tot het verbeteren van de veiligheid en het verhogen van het comfort, wij zijn de drijvende kracht achter de resultaten die er het meest toe doen. 

We maken onze belofte waar in sectoren als gezondheidszorg, het onderwijs, in datacenters en verwerkende industrie. 

Met een wereldwijd team van 105.000 experts in meer dan 150 landen en meer dan 130 jaar innovatie zijn wij de kracht achter de missie van onze klanten. Onze toonaangevende portfolio van gebouwentechnologie en -oplossingen omvat enkele van de meest vertrouwde namen in de industrie, zoals Tyco®, YORK®, Metasys®, Sabroe®, Frick®, ZETTLER® en Sensormatic®.
Kijk voor meer informatie op www.johnsoncontrols.com of volg ons op Twitter.

Over EuroPAC
EuroPAC biedt diensten op het gebied van alarmreactie en -verwerking, tracking en tracing en videoverificatie. Zij verwerken ook inkomende telefoongesprekken voor klanten via de EuroPAC-antwoordservice. De EuroPAC-antwoorddienst levert telefoondiensten aan bedrijven, instellingen en overheidsinstellingen.

EuroPAC is geautoriseerd door het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid (nummer PAC 105) en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. 
Kijk voor meer informatie op https://www.europactelefooncentrale.nl/over-ons/